Atelier September: A place for daytime cooking - Frederik Bille Brahe
- Webblager 0 st
- Butik Stockholm 0 st
- Butik Malmö 0 st
-
Produktbeskrivning
-
Atelier September: A place for daytime cooking är den första kokboken tillägnad den berömda Köpenhamnsrestaurangen, med recept från ägaren Frederik Bille Brahe, som ger exklusiv tillgång till Atelier Septembers mest ikoniska rätter.
86 recept som erbjuder mestadels vegetariska inslag på frukost, lunch, godis och A.S basvaror, inklusive "Avocado mad", allt med fokus på färska, säsongsbetonade ingredienser.
Frederik återger recept på fluffiga, financier-liknande pannkakor, säsongsbetonade soppor och sallader och efterrätter med matcha-smak med samma förtrogenhet som formade hans första bästsäljande bok med Apartamento, All the Stuff We Cooked.
En introduktion och poetiska mellanspel skrivna av Frederik ger en inblick i A.S:s tidiga dagar och kulinariska inspirationer, en bakgrund till vad som skulle bli en av de mest hyllade restaurangerna i Köpenhamn.
Redigerad av Jeni Porter och med fotografier av Rasmus Weng Karlsen, Atelier September är ett slags hemkomst – både i minnen som framkallas av välbekanta smaker och vackra föremål, såväl som genom de livslånga vänner vi får samlade runt ett bord.
Utgivningsdatum: 11 december 2023
Utgiven av Apartamento Publishing S.L.
Första upplagan
Mått: 215 x 297 mm
Antal sidor: 256
Format: Inbunden
Språk: Engelska
ISBN: 978-84-09-55777-6
-
-
Specifikationer
-
Lev. artikelnummer: 978-84-09-55777-6 EAN: 978-84-09-55777-6
-
För att lämna ett omdöme måste du logga in på din kundprofil.
Den här produkten har inga recensioner.
Lagerstatus uppdateras var tionde minut.