Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

How to boil an Egg - Rose Bakery

300:-
1399-16065
 
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
  • Webblager 0 st
  • Butik Stockholm 0 st
  • Butik Malmö 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
  • Produktbeskrivning
    • Här är en samling av enkla och ovanliga recept som alla har med ägg att göra från Rose Bakery. Den i England kända kocken Rose Carrarini på Rose Bakery har valt ut både klassiska och moderna vägar att använda ägg. Här hittas recept på pocherade ägg, stekta ägg och scrambled eggs. Men också en drös av recept på muffins, pannkakor, tarts, gratänger, kakor och puddingar. Recepten i denna bok visar hur komplett och näringsrikt ägg kan vara, samtidigt som det är välsmakande.


      136 sidor, inbunden.

      Boken är skriven på engelska.
  • Specifikationer
    • Lev. artikelnummer: 9780714862415 EAN: 9780714862415
Vi kan inte nog bedyra hur mycket vi älskar Phaidon. De var från början ett österrikiskt förlag grundat 1923 som specialiserade sig på titlar inom filosofi, men fick av det politiska läget som rådde i regionen (det var ett världskrig och en massa annat stök) flytta till England där de är baserade än idag och har breddat till bland annat konst, arkitektur, mode, design och mat. De allra mest inflytelserika kockarna i världen ger ut sina titlar på Phaidon och böckerna har alltid en otroligt välarbetat layout och fantastiska foton. Hittills har vi inte sett en enda titel som vi någonsin skulle vilja vara utan och vi rekommenderar er alla att skaffa en till bokhylla och gå loss rejält bland deras fantastiska böcker!
Phaidon
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se