Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Briketter till rökskåp, Flavor Bisquettes - Bradley Smoker

1594-24387
Antal briketter:
120
120 48
Smak:
?
?
Lagerstatus
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
  • Produktbeskrivning
    • Nyckeln till framgång för Bradley Smoker är de smaksatta rökbriketterna. För att tillverka briketterna har spån av lövträd av exakt mängd pressats samman och bundits ihop med kontrollerat tryck till rätt densitet. Smaken på röken beror på vilket träslag som använts i rökbriketten. n
      • Al och lönn ger en rik och distinkt smak som vanligen används med skaldjur, skinka och bacon. Här i Sverige är al det traditionellt använda träslage och kan i svenskars smak användas till det mesta.
      • Hickory och mesquite har starkare och väldigt distinkta smaker och används vanligen för att röka nöt och fläsk såsom fläskstek (fläskbog) och oxbringa.
      • Äpple och körsbär ger en sötare, mildare röksmak och används vanligtvis till fågel och viltkött.
      • Se fliken för smakguiden för mer information om träslag och smak.

      Bradleyröken bränner en rökbrikett var tjugonde minut och producerar en ren röksmak. Efter att varje brikett har bränts färdigt, puttas den försiktigt ner från elementet av nästa brikett och faller ner och släcks i en skål med vatten. Den här cykeln fortsätter så länge som rökgeneratorn är laddad med briketter. När trä brinner produceras röken under de första minuterna. När väl träet genererar tillräcklig värme och brinner, så blir det höga temperaturer, syror, hartser och gaser som förvanskar smaken och utseendet på rökt mat. När trä brinner finns det ingen kontroll på matlagningsförhållanden. Med Bradley rökbriketter är gissningsarbetet borttaget. Bradley rökbriketter tar inte bara bort oönskad värme, röken som produceras på Bradley-sättet är fyra gånger renare än röken som produceras av identiska rökspån som bränns i en stekpanna eller röklåda. Bradley Smoker konsumerar briketter med en hastighet av en varje 20 minuter. Sammansättning

      Bradleys rökbriketter är tillverkade av naturligt lövträd utan tillsatser. Tester utförda av British Columbia Institute of Technology har visat att Bradleys rökbriketter producerar mer än fyra gånger renare rök än rök producerad av identiskt rökspån bränt i en stekpanna eller röklåda. n
      • 99.98% naturliga lövträd eller fruktträd
      • 0.02% kollagen – en naturlig substans som används som bindemedel
      Ursprung nEUs virkesförordning tvingar företag som handlar med virke att iaktta due diligence (skälig aktsamhet) om de handlar med träbaserade produkter inom EU. Bestämmelserna är tänkta att förhindra olaglig avverkning. Alla rökbriketter är föremål för denna process av ”due diligence” som utförs av den europeiska distributören i samarbete med tillverkaren. Ekologisk status nEn del kunder har frågat om Bradleys rökbriketter är ekologiska. Frågan har skickats vidare till ”Soil Association” som avgör sådana frågor. Vi har försäkrats om att briketterna uppfyller kraven, även om vi inte har något formellt certifikat. Kunder kan med förtroende hänvisas till ”Soil Association” när det gäller kravuppfyllelse. 48-pack ger 16 timmars rök
  • Specifikationer
    • Antal briketter: 120, 48
      Smak: Al, Äpple, Caribbean Blend, Chili & Kummin, Ek, Hickory, Hunter's Blend, Ingefära & Sesam, Jim Beam, Körsbär, Öl, Whiskey
Bradley Smoker är idag förstahandsvalet för en rad vitt skilda användargrupper. Historien bakom Bradley Smoker avslöjar att rökskåpets design härrör från laxfiskare i British Colombia. Och det är när det gäller att röka lax, både genom att varmröka och kallröka, som ett rökskåps värde troligen bedöms bäst. När man röker lax kommer smaknyanser fram liksom små skillnader i smak från de olika träslagen. Även skillnader när det gäller över- eller under-rökning blir tydliga. Nyckelfaktorer som kvalitet, pålitlighet och repeterbarhet är det som särskiljer Bradley Smoker. Lyckligtvis slår dessa kvaliteter an även hos andra än de inbitna laxrökarna. Våra rökskåp används i så många länder och för så många olika ändamål. Amatörkockar, jägare, restauranginnehavare, matlagningsskolor, småbrukare och hemanvändare som vill ha den autentiska smaken av amerikansk barbecue, hittar alla en plats i sina uthus och trädgårdar för en Bradley Smoker.
Bradley
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se