Casing Pack för salami och fermenterade korvar - Umai
- Webblager 12 st
- Butik Stockholm 12 st
- Butik Malmö 0 st
-
Produktbeskrivning
-
Med hjälp av UMAis casing pack är det lättare än någonsin att fixa korv och salami. Påsarna fungerar som fjälster, men andas och gör att du mycket snabbare kan göra torkad fermenterad korv.
Produkten går att använda utan vakuummaskin, men även med. Försegla ena änden och fyll upp din korvsmet i fjälstret/påsen. I andra änden lägger du UMAis membran, som låter luft leta sig in i påsen medan vätska tar sig ut, och försluter sedan det hela. Korven ska därefter fermentera i några dygn under stillsamma förutsättningar innan den får några veckor i kylskåpet. När den slutligen tappat 35-40% av sin vikt så är den redo att skäras upp för en charkbricka och avnjutas framför tvn som visar kvalet till Årets Kock (OBS! Endast ett serveringsförslag).
Observera att kött och kryddor inte ingår (ej heller köttkvarn eller korvspruta). Däremot innehåller produkten:
10 meter x 50 mm UMAi Dry-påsar (tillräckligt för 11-14kg kött)
Buntband för enkel förslutning utan vakuummaskin.
-
-
Specifikationer
-
Lev. artikelnummer: SCAS50 EAN: 859010004061
-
För att lämna ett omdöme måste du logga in på din kundprofil.
Den här produkten har inga recensioner.
Lagerstatus uppdateras var tionde minut.