Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Colatura di alici, Sardellextrakt, 50ml - Armatore

229:-
2022-28322
 
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
  • Webblager 4 st
  • Butik Stockholm 4 st
  • Butik Malmö 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
  • Produktbeskrivning
    • Sardellextrakt/Ansjovissås från Kampanien.

      Colatura di Alici är guldet i Cetara, en liten by utanför Neapel. Ett läckert preparat som kommer från en hundraårig tradition. Den ansjovis som fångats under våren på Amalfikusten, av Cetaras fiskebåtar, bearbetas några timmar efter fångst. Ansjovisen rensas och placeras sedan i en kastanjetunna, varvad med lager av havssalt. Mognadstiden varierar från 18 till 30 månader.

      Colatura di Alici har en hållbarhet på 24 månader från tappningsögonblicket. Ansjovissås kan användas för att ersätta salt för att berika alla dina pasta-, grönsaks-, baljväxt- eller fiskrätter. Smaken är ren umami och kan dopa vilken maträtt som helst.

      Ingredienser: Ansjovis 80%, Salt 20%.
  • Specifikationer
    • EAN: 8051938340005
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se