Ingredienser: Ansjovis 80%, Salt 20%.
Colatura di alici, Sardellextrakt, 50ml - Armatore
- Webblager 3 st
- Butik Stockholm 3 st
- Butik Malmö 0 st
-
Produktbeskrivning
-
Sardellextrakt/Ansjovissås från Kampanien. Colatura di Alici är guldet i Cetara, en liten by utanför Neapel. Ett läckert preparat som kommer från en hundraårig tradition. Den ansjovis som fångats under våren på Amalfikusten, av Cetaras fiskebåtar, bearbetas några timmar efter fångst. Ansjovisen rensas och placeras sedan i en kastanjetunna, varvad med lager av havssalt. Mognadstiden varierar från 18 till 30 månader.Colatura di Alici har en hållbarhet på 24 månader från tappningsögonblicket. Ansjovissås kan användas för att ersätta salt för att berika alla dina pasta-, grönsaks-, baljväxt- eller fiskrätter. Smaken är ren umami och kan dopa vilken maträtt som helst.
Ingredienser: Ansjovis 80%, Salt 20%.
-
-
Specifikationer
-
EAN: 8051938340005
-
För att lämna ett omdöme måste du logga in på din kundprofil.
Den här produkten har inga recensioner.
Lagerstatus uppdateras var tionde minut.