Om Dextros
Högkvalitativt dextros - en naturligt förekommande monosackarid som finns i plantor - från våra engelska vänner på Special Ingredients. Dextros är en kolhydrat som snabbt tas upp av blodet och hjälper upptagandet av andra näringsämnen. Det finns ett brett användingsområde i allt från juicer och cocktails till tårtor och i annan bakning. Det är ungefär 70% så sött som vanligt socker. Dextros är väldigt hygroskopiskt vilket innebär att det lätt tar upp vattenånga från omgivningen. Använd det även för att få flexibiltet i fondanter eller för att motverka bildningen av iskristaller när du gör glass. Annan använding är att fixa ihop ditt eget Dextrosol och ta i samband med träning för snabbt energipåslag. n
Användning:
nTillsätt utifrån smak. Om du använder till bakning bör du tillsätta lite mer vätska då dextroset tar upp något mer vätska än vanligt socker. Innehåll:DextrosFörvaras torrt, svalt och mörkt. Öppnad förpackning håller i sex månader. Bör inte ätas i ren form.