Easy Whip är ett stabiliseringsmedel i pulverform som är idealisk för att göra lätta luftiga mousser, maränger eller skum av praktiskt taget vilken vätska som helst, sött som salt. Blanda Easy Whip i din valda vätska och vispa den sedan till ett lätt stabilt skum eller mousse. Skummet kan sedan torkas vid låga temperaturer för att göra maräng. Easy Whip har en neutral smak. Stabila skum, mousser, yoghurt och vispade mejeriprodukter kan göras snabbt och enkelt med Easy Whip. En receptbok ingår vid varje köp (text på engelska). Innehåller innovativa, enkla recept och tips som kan anpassas för att skapa dina egna unika kreativa rätter.
Användning: Blanda Easy Whip i din valda vätska med en mixer, vispa sedan till ett lätt stabilt skum eller mousse med hjälp av en stavmixer eller en elvisp. Skum kan sedan torkas ut vid låga temperaturer för att göra maräng. Använd vid 0,5 % - 1 % av receptets totalvikt (5g – 10g per 1 kg).
Innehåll:
Metylcellulosa, Xanthangummi.
Förvaras torrt, svalt och mörkt.