On Eating Insects - Essays, Stories and Recipes
- Webblager 3 st
- Butik Stockholm 3 st
- Butik Malmö 0 st
-
Produktbeskrivning
-
Antologi med Nordic Food Lab, Joshua Evans, Roberto Flore and Michael Bom Frøst
En av dagens mest fascinerande mattrender är den som handlar om hur man tillagar mat med insekter. I västvärlden är konceptet relativt nytt. Hittills har media mest skrivit sensationsartade rubriker om ätbara insekter, eller om de ekonomiska fördelarna med att vi äter dem. Mycket lite har skrivits om hur insekter smakar, hur olika de är som ingredienser och hur man använder dem som mat. On Eating Insects är den första boken som tar en helhetssyn i ämnet, där man presenterar essäer som tar upp den kulturella, politiska och ekologiska betydelsen av att äta insekter. I boken finns även en samling recept skapade av Nordic Food Lab.
336 sidor, inbunden
Boken är skriven på engelska
-
-
Specifikationer
-
Lev. artikelnummer: 9780714873343 EAN: 9780714873343
-
För att lämna ett omdöme måste du logga in på din kundprofil.
Den här produkten har inga recensioner.
Lagerstatus uppdateras var tionde minut.