Bradley Smoker är idag förstahandsvalet för en rad vitt skilda användargrupper. Historien bakom Bradley Smoker avslöjar att rökskåpets design härrör från laxfiskare i British Colombia. Och det är när det gäller att röka lax, både genom att varmröka och kallröka, som ett rökskåps värde troligen bedöms bäst. När man röker lax kommer smaknyanser fram liksom små skillnader i smak från de olika träslagen. Även skillnader när det gäller över- eller under-rökning blir tydliga. Nyckelfaktorer som kvalitet, pålitlighet och repeterbarhet är det som särskiljer Bradley Smoker. Lyckligtvis slår dessa kvaliteter an även hos andra än de inbitna laxrökarna. Våra rökskåp används i så många länder och för så många olika ändamål. Amatörkockar, jägare, restauranginnehavare, matlagningsskolor, småbrukare och hemanvändare som vill ha den autentiska smaken av amerikansk barbecue, hittar alla en plats i sina uthus och trädgårdar för en Bradley Smoker.
Bradley