Finsmakarens handbok om ost
- 600 sidor om ost, ursprung, tips och historia
- Vintips för att kombinera till ostar försedda av Markus Del Monego, MW
- Väldigt bra!
- Webblager 0 st
- Butik Stockholm 0 st
- Butik Malmö 0 st
-
Produktbeskrivning
-
I denna massiva, men kompakta bok har du ett uppslagsverk över all världens ostar. På över 600 sidor gås det igenom ost efter ost sorterade efter ursprung som går igenom typ, fetthalt, ursprung och historia, framställning, kännetecken, vintips, mattips och besläktade eller alternativa ostar. Ost beskrivs som det livsmedel som efter vin har störst variation. Det är även det livsmedel som efter vin både är godast och viktigast att få i sig. I Sverige har vi en stark hårdosttradition, men både utbud och konsumenters medvetenhet och kunskap breddas allt mer. Finsmakarens Handbok kan då bistå med guidning till att hitta nya spännande ostar till brickorna, läsa på om det du redan gillar, och även att ge ett begrepp om ursprung, historia och tillverkning. Vintipsen i boken ges av Markus Del Monego, Master of Wine. Den här boken kan med andra ord skapa förutsättningar för en riktig helkväll eller bara bädda för en lite mer dekadent vardag.
Idé: André Dominé
Ansvarig författare: Brigitte Engelmann
Textbidrag: Peter Holler, Elke Hoffmann och Bettina Offermann, omarbetat av Brigitte Engelmann
Vintips: Markus Del Monego
Språk: Svenska
Originaltitel: Das Feinschmecker-Handbuch Käse
Bandtyp: Inbunden
Antal sidor: 600
-
-
Specifikationer
-
Lev. artikelnummer: 9783848007417 EAN: 9783848007417
-
För att lämna ett omdöme måste du logga in på din kundprofil.
Den här produkten har inga recensioner.
Lagerstatus uppdateras var tionde minut.