Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Finsmakarens handbok om ost

225:-
  • 600 sidor om ost, ursprung, tips och historia
  • Vintips för att kombinera till ostar försedda av Markus Del Monego, MW
  • Väldigt bra!
1355-24115
 
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
  • Webblager 0 st
  • Butik Stockholm 0 st
  • Butik Malmö 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
  • Produktbeskrivning
    • I denna massiva, men kompakta bok har du ett uppslagsverk över all världens ostar. På över 600 sidor gås det igenom ost efter ost sorterade efter ursprung som går igenom typ, fetthalt, ursprung och historia, framställning, kännetecken, vintips, mattips och besläktade eller alternativa ostar. Ost beskrivs som det livsmedel som efter vin har störst variation. Det är även det livsmedel som efter vin både är godast och viktigast att få i sig. I Sverige har vi en stark hårdosttradition, men både utbud och konsumenters medvetenhet och kunskap breddas allt mer. Finsmakarens Handbok kan då bistå med guidning till att hitta nya spännande ostar till brickorna, läsa på om det du redan gillar, och även att ge ett begrepp om ursprung, historia och tillverkning. Vintipsen i boken ges av Markus Del Monego, Master of Wine. Den här boken kan med andra ord skapa förutsättningar för en riktig helkväll eller bara bädda för en lite mer dekadent vardag.

      Idé: André Dominé
      Ansvarig författare: Brigitte Engelmann
      Textbidrag: Peter Holler, Elke Hoffmann och Bettina Offermann, omarbetat av Brigitte Engelmann
      Vintips: Markus Del Monego
      Språk: Svenska
      Originaltitel: Das Feinschmecker-Handbuch Käse
      Bandtyp: Inbunden
      Antal sidor: 600
  • Specifikationer
    • Lev. artikelnummer: 9783848007417 EAN: 9783848007417
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se