Gellangummi LT100 (E418) - The Kitchen Lab
- Webblager 0 st
- Butik Stockholm 0 st
- Butik Malmö 0 st
-
Produktbeskrivning
-
Gellangummi LT100 kan benämnas som high acyl. Det är ett multifunktionellt geleringsmedel för avändning i livsmedel, men också en del produkter för personlig vård. Gellangummi kan användas i diverse applikationer för gelering, texturförbättring, stabilisering och för att bilda hinnor. Denna variant av gellangummi är att föredra i torra varor och ger en fastare konsistens än Gellangummi typ F (low acyl).
Användning: Dosera 0,5%-2% av satsens totala vikt. Löslig i vatten och kräver uppvärming till 100°C. Gelering uppstår när gellangummilösningen kokar upp och sedan får svalna. Smälter vid upphettning. Gellangummigeléer är stabila i lösningar med ett pH-värde från 3,5 till 8.
Innehåller Gellangummi E418.
-
-
Specifikationer
-
Storlek: 100 g, 250 g, 500 g Volym: 100 g, 250 g, 500 g
-
För att lämna ett omdöme måste du logga in på din kundprofil.
Den här produkten har inga recensioner.
Lagerstatus uppdateras var tionde minut.