Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Gellangummi LT100 (E418) - The Kitchen Lab

1429-16714
Vikt:
100 g
100 g 250 g 500 g
Lagerstatus
  • Webblager 0 st
  • Butik Stockholm 0 st
  • Butik Malmö 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
  • Produktbeskrivning
    • Gellangummi LT100 kan benämnas som high acyl. Det är ett multifunktionellt geleringsmedel för avändning i livsmedel, men också en del produkter för personlig vård. Gellangummi kan användas i diverse applikationer för gelering, texturförbättring, stabilisering och för att bilda hinnor. Denna variant av gellangummi är att föredra i torra varor och ger en fastare konsistens än Gellangummi typ F (low acyl).

      Användning: Dosera 0,5%-2% av satsens totala vikt. Löslig i vatten och kräver uppvärming till 100°C. Gelering uppstår när gellangummilösningen kokar upp och sedan får svalna. Smälter vid upphettning. Gellangummigeléer är stabila i lösningar med ett pH-värde från 3,5 till 8.

      Innehåller Gellangummi E418.
  • Specifikationer
    • Storlek: 100 g, 250 g, 500 g
      Volym: 100 g, 250 g, 500 g
The Kitchen Lab har i över tio år levererat utrustning till såväl stjärnkockar som entusiastiska amatörer. Sortimentethar alltid drivits av funktion och kvalitet och därför är vi extra stolta över att kunna leverera ingredienser för molekylär matlagning i eget namn.
The Kitchen Lab
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se