Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Institut Paul Bocuse Gastronomique

750:-
1820-16174
 
Lagerstatus
  • Webblager 0 st
  • Butik Stockholm 0 st
  • Butik Malmö 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
  • Produktbeskrivning
    • En perfekt guide för den professionelle kocken i träning, och för den entusiastiske amatören. En bok full av illustrationer i en steg- för-steg manual som täcker allt inom förberedelser, lagning och servering av fine dining.

      Boken går igenom över 250 grundtekniker med knivskarpa steg-för-steg fotografier. Dessa tekniker förs sedan in i praktiken med 70 klassiska och moderna recept framtagna av kockar. Med över 1800 bilder blir detta en fantastisk referensbok för alla seriösa kockar, både professionella och amatörer.

      Inbunden, 720 sidor

      Boken är skriven på engelska
  • Specifikationer
    • Lev. artikelnummer: 9780600634171 EAN: 9780600634171
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se