Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Kaliumsorbat (E202) - The Kitchen Lab

1429-17039
Vikt:
100 g
100 g 500 g
Lagerstatus
  • Webblager 0 st
  • Butik Stockholm 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
  • Produktbeskrivning
    • Om Kaliumsorbat (E202)

      Kaliumsorbat, också känt som jässtopp, är ett konserveringsmedel som är framställt för att motverka bildandet av jäst och mögel. Det kan tillsättas i t.ex. vin när du har fått den smakprofil du vill ha och stoppa vidare jäsning - eller för att livsmedel inte ska mögla. Använd det inte när du bakar bröd eller på annat sätt behöver jästen.
      Användning:

      Räkna med 0.25 gram kaliumsorbat per kilo. För fruktdrycker eller vin bygger doseringen på alkoholmängden i drycken. Om det är runt 12% räkna med 0.07 gram per liter. Vid lägre alkoholhalt krävs det mer.

      Innehåll:
      Kaliumsorbat (E202)
      Förvaras torrt, svalt och mörkt.

  • Specifikationer
    • Storlek: 100 g, 250 g, 500 g
      Volym: 100 g, 250 g, 500 g
The Kitchen Lab har i över tio år levererat utrustning till såväl stjärnkockar som entusiastiska amatörer. Sortimentethar alltid drivits av funktion och kvalitet och därför är vi extra stolta över att kunna leverera ingredienser för molekylär matlagning i eget namn.
The Kitchen Lab
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se