Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Lecitin (E322) - The Kitchen Lab

1429-12657
Vikt:
100 g
100 g 250 g 500 g
Lagerstatus
  • Webblager 0 st
  • Butik Stockholm 0 st
  • Butik Malmö 5 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
  • Produktbeskrivning
    • Om Lecitin (E322)

      Lecitin är ett emulgeringsmedel som utvinns ur sojabönor. Lecitinet kan bland annat användas för att stabilisera emulsioner och göra lätta skum. Det kan också användas för att ersätta ägg, äggvitor eller andra proteiner från exempelvis mjölk eller växter, i de allra flesta recept. Det förbättrar stabiliteten av fett i kombination med vatten och kan bland annat användas när man gör amerikansk glass, som ofta innehåller mycket fett - eller italiensk gelato, som innehåller mycket ägg. Helt vegansk är den också.
      Användning

      Lecitinpulvret blandas med en vätska i en mixer. Räkna med en dosering på 5-9 gram per en liter vätska.

      Behöver förvaras kylskåpskallt.

      Innehåll:
      Lecitin, E322
  • Specifikationer
    • Storlek: 100 g, 250 g, 500 g
      Volym: 100 g, 250 g, 500 g
The Kitchen Lab har i över tio år levererat utrustning till såväl stjärnkockar som entusiastiska amatörer. Sortimentethar alltid drivits av funktion och kvalitet och därför är vi extra stolta över att kunna leverera ingredienser för molekylär matlagning i eget namn.
The Kitchen Lab
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se