Magnesiumklorid, (E511) - The Kitchen Lab
- Webblager 0 st
- Butik Stockholm 0 st
- Butik Malmö 0 st


-
Produktbeskrivning
-
Om Magnesiumklorid (E511) Magnesiumklorid är ett viktigt koaguleringsmedel som används vid framställningen av Tofu från sojamjölk. Den kan också användas för att reglera surhet. Det är ett vitt pulver och det har extraherats från havsvatten. I Japan kallas det nigari, som härrör från det japanska ordet för "bitter" och i Kina kallas det Lushui. Det är också en ingrediens i vällingmjölk. Innehåll: 100% ren magnesiumklorid E511 Förvaras torrt, svalt och mörkt.
-
-
Specifikationer
-
Storlek: 100 g, 150 g, 500 g Volym: 100 g, 250 g, 500 g
-
För att lämna ett omdöme måste du logga in på din kundprofil.
Den här produkten har inga recensioner.
Lagerstatus uppdateras var tionde minut.