Maträtternas historia - Ted Wärnåker
- Reder ut varför Janssons Frestelse heter just så
- Historien bakom ett femtiotal klassiska rätter
- Andra, omarbetade utgåvan
- Webblager 1 st
- Butik Stockholm 1 st
- Butik Malmö 0 st
-
Produktbeskrivning
-
Ted Wärnåker förgyller här vår tillvaro genom att noggrant redogöra för historien bakom våra mest klassiska maträtter. Hur har namn som Caesar och Jansson letat sig in på våra matbord? Vi vet såklart eftersom vi jobbar på KitchenLab, men känner du behovet av att plugga på lite liknande historier är det här boken för dig. Här går författaren igenom ett femtiotal svenska och internationella maträtter, såser och drycker och delar med sig av sina efterforskningar. Till grund ligger bland annat historiska kokböcker, biografier och intervjuer. Detta är en omarbetad och illustrerad utgåva av första upplagan som kom ut 2019.
Författare: Ted Wärnåker
Förlag: Grenadine Förlag/Stevali
Språk: Svenska
Utgivningsdatum: 25 sep 2020
Bandtyp: Inbunden
Antal sidor: 123
-
-
Specifikationer
-
Lev. artikelnummer: 9789188397584 EAN: 9789188397584
-
För att lämna ett omdöme måste du logga in på din kundprofil.
Den här produkten har inga recensioner.
Lagerstatus uppdateras var tionde minut.