Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

McGee: On Food & Cooking - Kitchen Science, History and Culture

600:-
1820-11084
 
Lagerstatus
  • Webblager 0 st
  • Butik Stockholm 0 st
  • Butik Malmö 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
  • Produktbeskrivning
    • När Harold McGee först släppte On Food and Cooking 1984 dubbades den genast till mästerverk och har sedan dess hållit sin plats bland de stora verken inom matlagningskonsten. Denna utgåva är helt reviderad och uppdaterad. Med en struktur liknande ett uppslagsverk innehåller de 884 sidorna ovärderliga kunskaper.

      “A goldmine of information about every ingredient and cooking process, answering all the questions you will ever have about food. Without a single 'recipe' in it, I think it's one of the most important food books ever written”
      Jamie Oliver

      “Never before has so much information been made so approachable. For anyone remotely interested in food Harold McGee's brilliant reworking of his original masterpiece must go down as one of the greatest cookery books ever written”
      Heston Blumenthal

      “One of the most important books ever written about food, and one of the most enjoyable... McGee has become a godfather figure for all right-thinking chefs and food writers”
      Hugh Fearnley-Whittingstall

      Hardback - 884 pages.
      ISBN - 978-0340831496
  • Specifikationer
    • Lev. artikelnummer: 9780340831496 EAN: 9780340831496
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se