Modernist Bread at Home är en oumbärlig kokbok för alla som brinner för att baka sitt egna bröd. Den här boken skapades av samma team bakom den prisbelönta Modernist Bread och återger över fyra års oberoende forskning om grunderna, metoderna och vetenskapen för att baka bröd. Nu har all denna visdom destillerats ner till en 420-sidig bok i en volym som är lättare att använda än sin förlaga, och dessutom utformad för hemmabagare. Inuti hittar du nya funktioner för att förenkla bakningen tillsammans med läckra recept, tidsbesparande tips och banbrytande tekniker som inte bara ger fantastiska resultat utan också kommer att höja både din bakning och ditt självförtroende till en ny nivå.
Modernist Bread at Home gör bröd tillgängligt även för kompletta nybörjare. Kapitlen i den här boken fokuserar på praktiska tekniker, utrustning och recept som fungerar bäst i hemmamiljö. Med ett reviderat receptformat som är enklare att använda, över 60 steg-för-steg-instruktioner och över 1 100 bilder, gör den här boken brödbakning både tillgängligt och bekvämt.
Kapitel i Modernist Bread At Home:
MAKING BREAD
DOUGH INCLUSIONS
FERMENTATION
MIXING
DIVIDING AND SHAPING
FINAL PROOFING
SCORING AND FINISHING
BAKING
COOLING AND SERVING
LEAN BREADS
FRENCH LEAN BREAD
SOURDOUGH
COUNTRY-STYLE BREAD
COMPLEAT WHEAT
ANCIENT GRAIN BREAD
CIABATTA
FOCACCIA
ENRICHED BREADS
SANDWICH BREAD
BRIOCHE
CHALLAH
RYE BREADS
100 % HIGH-RYES
FARMER’S BREAD
BRICK-LIKE BREADS
WHOLE-GRAIN LOAF
VOLLKORNBROT
BAGELS AND BAO
BAGELS
STEAMED BUNS
GLUTEN-FREE BREADS
GLUTEN-FREE BRIOCHE
GLUTEN-FREE BAGELS
NUT MILK BREAD
APPAM
IDLI
TEKNIKER
Teknikerna i den här boken har utvecklats med hembagare på alla erfarenhetsnivåer i åtanke. Oavsett om det är nya sätt att använda verktyg som redan finns i ditt kök, förhöja smaken av bröd med tryckkaramelliserade inneslutningar eller att använda vår deg-HLR-metod för att rädda överjäst deg, så finns det information som både erfarna hemmabagare och kompletta nybörjare kommer att finna hjälpsamma. De kom till och med på sätt att göra bröd snabbare, som deras andra-chans-surdeg, så att du fortfarande kan få färskt bröd även med ett hektiskt schema!
RECEPT
Modernist Bread at Home innehåller över 160 utförligt testade recept som är lätta att följa och som spänner över brödets värld över hela planeten. Du kommer att lära dig att göra rustika surdegar, traditionellt franskt bröd, lätt och luftigt smörgåsbröd, dekadenta briocher och vackert strukturerade rågbröd, såväl som challah, focaccia, bagels, bao och mycket, mycket mer. Några höjdpunkter inkluderar de innovativa recepten för Second-Chance surdeg, No-Knead Brioche, 100 % High-Ryes och glutenfria bagels.
Antal sidor: 420-sidig bok + 172-sidig receptmanual
Antal recept: 160 recept, inklusive 7 glutenfria recept
Antal bilder: 1 100+
Antal steg-för-steg-instruktioner: 66
ISBN: 9781737995142
Språk: Engelska
Första Utgivning: Mars 2024