Noma 2.0 Vegetable Forest Ocean - René Redzepi, Mette SO/berg, Junichi Takahashi
- Webblager 1 st
- Butik Stockholm 1 st
- Butik Malmö 0 st
-
Produktbeskrivning
-
Inte så långt ifrån vår butik i Malmö finns en restaurang som rönt stor internationell uppmärksamhet genom åren: Noma öppnade 2003 och har genom åren hunnit med att utses till världens bästa restaurang, samlat Michelin-stjärnor, bli hamburgerbar, stänga ner 2016, öppna igen 2018, och köra pop-ups runt om i världen. Det finns få artister som lyckas hålla sig pigga och relevanta år efter år, men Noma utsågs 2021 till världens bästa restaurang av World's 50 Best och fick samma år sin tredje Michelinstjärna. René Redzepi och gänget ger i denna bok en bild av vad Noma 2.0 innebär, det vill säga det Noma som kom till i och med nyöppningen 2018. Boken vill ge en så rättvis bild av vad restaurangen sysslar med som möjligt, vilket den gör bäst med fantastiska bilder och beskrivningar av rätterna snarare än recept. Varje rätt beskrivs och ingredienserna redovisas, men inga mängder eftersom råvarorna är levande och varierar över säsong. René Redzepi som grundade restaurangen och är hjärnan bakom allt har tillsammans med två av sina trotjänare samlat och visat en mängd rätter som både kan inspirera och fascinera. Mette Søberg har varit med och utvecklat rätter för Noma i över tio år och i och med nyöppningen 2018 blev hon Head of research. Junichi Takahashi har även han varit en del i Nomas team i över tio år och varit med och utvecklat mängder av de ikoniska rätter som är välkända över hela världen. Boken innehåller nästan 200 rätter som alla visas med fantastiska bilder av Ditte Isager. Mått: 33,5 x 25 x 4 cm
Format: Inbunden
Sidor: 352
Språk: Engelska nISBN: 9781648291722 n
-
-
Specifikationer
-
Lev. artikelnummer: 9781648291722 EAN: 9781648291722
-
För att lämna ett omdöme måste du logga in på din kundprofil.
Den här produkten har inga recensioner.
Lagerstatus uppdateras var tionde minut.