Nopi innehåller över 120 av de mest populära rätterna från Yotam Ottolenghis innovativa London-restaurang med samma namn. Den är skriven med den mångåriga köksmästaren på Nopi, Ramael Scully, som tar med sin distinkta asiatiska twist till det för många av oss redan hemtama Ottolenghi-köket. Oavsett om du är stammis på Nopi och vill veta hemligheten bakom din favoriträtt eller är ett Ottolenghi-fan som vill prova på matlagning i restaurangstil är detta en samling recept som kommer att inspirera, utmana och glädja både dig och dina gäster. Alla recept har anpassats och gjorts möjliga för hemkocken att återskapa hemma. De varierar i graden av komplexitet så det finns något för kockar på alla nivåer. Boken innehåller rätter som fans till Ottolenghi redan känner igen, exempelvis en förrätt på aubergine med svart vitlök eller den rostade squashen med söta tomater. Dessutom finns här många rätter som kommer att tänja på hemmakocken eftersom de gör det möjligt att återskapa några av restaurangens signaturrätter hemma så som nötköttskroketter eller persiskt kärleksris. Nopi är uppdelad i kapitel för förrätter och tillbehör, fisk, kött- och grönsaksrätter, desserter, brunch, tilltugg och cocktails och gör det enkelt att utforma en meny för alla tillfällen och syften.
Vikt: 1,70 kg
Mått: 20 × 28 cm
Format: Inbunden
Språk: Engelska
ISBN: 9780091957162