Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Pizza Napoletana av Besmir Balaj & Ville Ilola

299:-
1355-15908
 
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
  • Webblager 0 st
  • Butik Stockholm 0 st
  • Butik Malmö 2 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
  • Produktbeskrivning
    • När vi gjorde vårt första försök att göra pizza napoletana i vår egen ugn hemma hos Ville för nio år sen hade vi ingen aning om hur långt den här passionen skulle ta oss; alla pizzor vi har gjort, alla ugnar vi har byggt, alla resor till Neapel. Allt kommer ur en enda sak – jakten på en fulländad pizza napoletana. Vi har prioriterat bort precis allt som inte gör vår pizza bättre.

      I stort handlar pizza napoletana om två centrala saker: degen och tillagningen i ugnen. Vår ambition är en fulländad deg. Det enda vi visste när vi började var att man skulle använda vatten, salt, jäst och mjöl. Vi har provat oss fram till den punkt vi är idag. Förutom bra deg behöver du hög temperatur och vi har testat allt från vanliga hemmaugnar till äkta napolitanska vedeldade ugnar. Vår ambition med boken är att ditt blodtryck inte ska behöva bli lika högt som vårt utan vi hoppas kunna ge dig alla svar som vi själva stångat oss blodiga för. Och klarar två helt vanliga killar, som knappt ens kunde koka potatis, av detta kan du det med.

      Pizza Napoletana ger dig degrecept och de 18 pizzarecept du behöver för att äta riktigt bra apolitansk pizza. Boken består av en uttömmande teknikdel med en konkret genomgång av hur du ska få till en optimal deg och förutsättningar utifrån din ugn eller vedeldade spis. Du får även information och fakta om vad som faktiskt händer med degen, hur värmen påverkar pizzan när du bakar den och andra bakomliggande faktorer.

      Ville Ilola och Besmir Balaj har ägnat de senaste nio åren åt napolitansk pizza. Våren 2014 öppnade de pizzerian Lilla Napoli på en övergiven parkeringsplats i Falkenberg. Fram till dess hade Ville jobbat med att installera solskydd och Besmir lagt plattor. Varje dag efter arbetet träffades de och bakade pizza, experimenterade med deg, gjorde egen mozzarella och reste på regelbundna researchresor till Neapel. Genom konstruktivt trätande kommer de hela tiden fram till nya bättre lösningar.
  • Specifikationer
    • Lev. artikelnummer: 9789127148178 EAN: 9789127148178
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se