POLPO är en av Londons mest populära restauranger. På en bakgata Soho hittar du Russel Normans restaurang där det serveras mat enligt venetiansk tradition. Maten är enkel, innovativ och sprudlande läcker och såpass bra att ryktet går om att en person född i Venedig faktiskt har godkänt maten. De 140 recepten i boken inkluderar caprese-stacks, zucchini-fries, sparris med parmesan och ansjovissmör, butternut-risotto, arancini, kanincacciatore, varm anksallad med våta valnötter och rödbetor, krispiga babypizzor med prosciutto och ruccola, pilgrimsmusslor med citron och pepparmynta, makrilltartar, linguine med musslor, hel guldbrax, varm bläckfisksallad, mjukskalkrabba i parmesansmet med fänkålssallad, valnöts- och honungssemifreddo, tiramisù, kolsyrade bellinis och friska apelsinspritz. Det går att fixa ihop en festlig middag efter att ha läst in sig med andra ord! Med snygga foton av Jenny Zarins som fångar Venedigs undagömda gathörn, livliga bàcari-serveringar och förorenade kanaler är POLPO en bländande hyllning till Italiens mest översedda kök.
Vikt: 1,15 kg
Mått: 18 × 26,5 cm
Format: Inbunden
Språk: Engelska
ISBN: 9781408816790