Godis som får det att poppa i munnen! Passar utmärkt som det är, eller att strössla över eller som ingrediens i desserter, kakor och andra sötsaker. Spännande att använda som dekoration och för att smaksätta kakor, motser, glass och sorbeter, geléer, cupcakes, desserter eller varför inte i en drink? Eller ät dem som de är och återupplev tiden då Pop Rocks var det bästa i livet. Popping Candy är i grund och botten kolsyrat socker och mycket, mycket festligt.
Vikt: 100 g eller 500 g
Innehåller: Neutral: Socker, glykossirap, LAKTOS (MJÖLK) och koldioxid E290 (konserveringsmedel).
Choklad: Socker, Choklad (MJÖLK, socker, kakaosmör, HELMJÖLKSPULVER, kakao, avmineraliserat vasslepulver, solroslecitin, naturlig vaniljsmak), glykossirap, LAKTOS, kakao, Gummi arabicum E414 (emulgeringsmedel), koldioxid E290 (konserveringsmedel).