Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Set med 2 handgjorda köttknivar, handtag av snakewood - Forge de Laguiole

3395:-
1446-15865
 
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
  • Webblager 2 st
  • Butik Stockholm 2 st
  • Butik Malmö 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
  • Produktbeskrivning
    • I lilla Laguiole i Aveyron i sydvästra Frankrike har man sedan 1829 tillverkat vad många anser vara världens bästa korkskruvar och matknivar. Precis som när tillverkningen startade görs än idag varje kniv helt och hållet för hand av minst sagt skickliga hantverkare med lång erfarenhet. Det lilla biet, placerat mellan handtaget och bladet, har blivit företagets signum som gjort dem kända över hela världen.

      Knivbladen är 11 cm långa, hela kniven 23.5 cm, och är tillverkade av rostfritt T12-stål, speciellt framtaget och utvecklat av Laguiole. Stålet är väldigt hållbart och håller skärpan länge.

      Stålet är blankpolerat och handtaget är av snakewood. Snakewood, eller ibland kallat ormträd, är en mullbärsväxt från Trinidad. Träet påminner om ormskinnsmönster och är mycket hårt.

      Knivarna är förpackade i en presentförpackning och givetvis med äkthetscertifikat.
  • Specifikationer
    • Utförande: Bordsbestick
      Lev. artikelnummer: 4543
Det finns många som vill kalla sina knivar Laguiole, men få som lever upp till den lilla franska hantverkarbyns rykte. Knivarna från Forge de Laguiole gör det - in i minsta detalj. Tittar man noga på det handtagets typiska lilla herdekors, som skulle ge 1800-talets fåraherdar tur och ständig möjlighet till bön, så förstår man att den fulländade infästningen inte kan göras annat än för hand. Hos KitchenLab hittar du knivar och vinöppnar i många olika material och träslag.
Forge de Laguiole
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se