Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Set med 6 matgafflar, handtag av tuja - Forge de Laguiole

5995:-
1446-15871
 
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
  • Webblager 0 st
  • Butik Stockholm 0 st
  • Butik Malmö 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
  • Produktbeskrivning
    • I lilla Laguiole i Aveyron i sydvästra Frankrike har man sedan 1829 tillverkat vad många anser vara världens bästa korkskruvar och bestick. Precis som när tillverkningen startade görs än idag varje gaffel helt och hållet för hand av minst sagt skickliga hantverkare med lång erfarenhet. Det lilla biet, placerat mellan handtaget och bladet, har blivit företagets signum som gjort dem kända över hela världen.

      Det här är ett exklusivt set med sex traditionella matgafflar med handtaget tillverkat av trä från tuja, vanligtvis hemmahörande i Nordafrika och Spanien. Tuja är ett lågt och långsamt växande träd som tack vare sin vackra insida blir ett väldigt dekorativt handtag på gafflarna. Varje träbit väljs noga ut av Laguioles hantverkare innan de formas till för hand.

      Gaffeln är 20.5 cm lång och stålet är blankpolerat.

      Gafflarna är förpackade i en presentförpackning och givetvis med äkthetscertifikat.
  • Specifikationer
    • Utförande: Bordsbestick
      Lev. artikelnummer: 4416
Det finns många som vill kalla sina knivar Laguiole, men få som lever upp till den lilla franska hantverkarbyns rykte. Knivarna från Forge de Laguiole gör det - in i minsta detalj. Tittar man noga på det handtagets typiska lilla herdekors, som skulle ge 1800-talets fåraherdar tur och ständig möjlighet till bön, så förstår man att den fulländade infästningen inte kan göras annat än för hand. Hos KitchenLab hittar du knivar och vinöppnar i många olika material och träslag.
Forge de Laguiole
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se