Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Silk Gel (E471) - The Kitchen Lab

1429-16715
Vikt:
100 g
100 g 250 g
Lagerstatus
  • Webblager 0 st
  • Butik Stockholm 0 st
  • Butik Malmö 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
  • Produktbeskrivning
    • Om Silk Gel (E471)

      Silk Gel är speciellt framtagen för att underlätta tillverkningen av glass och sorbet. Precis som namnet skvallrar om ger tillsatsen en silkeslen textur på det du gör. Tillsätt en liten mängd till det receptet som du vanligtvis brukar använda. Silk Gel ger helt enkelt en bättre textur, konsistens och bättrar också hållbarheten. Det kan också användas som konsistensförbättrare i såser och vispning av grädde.
      Användning

      Allra bäst fungerar det när det tillsätts i varm smet, men fungerar även i kalla smeter - förutsatt att det blandas ut i en droppe varmt vatten först.  Dosera mellan 3-5 gram per liter.

      Innehåll: Silk Gel (E471)
      Förvaras torrt, svalt och mörkt.
  • Specifikationer
    • Storlek: 100 g, 250 g, 500 g
      Volym: 100 g, 250 g, 500 g
The Kitchen Lab har i över tio år levererat utrustning till såväl stjärnkockar som entusiastiska amatörer. Sortimentethar alltid drivits av funktion och kvalitet och därför är vi extra stolta över att kunna leverera ingredienser för molekylär matlagning i eget namn.
The Kitchen Lab
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se