Jane Hornby har i Simple & Classic gjort en väldigt smidig och lättillgänglig steg-för-steg-receptbok för husmanskost som innehåller det bästa av det bästa från tre av Phaidons bästsäljare: What to Cook & How to Cook It, Fresh & Easy och What to Bake & How to Bake It. Det fina med Hornbys recept är hur lätta de är att få till och hur enkel den är att följa tack vare sina detaljerade steg-för-steg-bilder och fantastiska bilder av de färdiga rätterna. Då boken är fullpackad med de mest populära internationella recepten från örtkrympt lamm till Eggs Benedict och Berry Crumble Ice Cream till Chokladmousse med körsbär blir det dessutom en bra baskokbok eller första kokbok för att komma igång med matlagning. Innehåller även recept som stekt kyckling med dragonsås, Huevos Rancheros (mexikanska kryddade bönor med ägg) och chokladprofiteroles som visats i The Sunday Times Magazine.
Vikt: 2,15 kg
Mått: 22 × 27 cm
Format: Inbunden
Språk: Engelska
ISBN: 9780714878119