Socker Sucker - Klassiska bakverk på ny nivå - Frida Bäcke & Bedros Kabranian
- Release 28 mars 2025
- Förhandsboka ditt exemplar på svenska här!
- Webblager 0 st
- Butik Stockholm 0 st


-
Produktbeskrivning
-
Sveriges mest meriterade och omhuldade konditor och bagare, Frida Bäcke och Bedros Kabranian, släpper äntligen en bok tillsammans! Efter att gemensamt ha öppnat Socker Sucker i Stockholm under hösten 2022 har framgångarna radat upp sig. Branschkollegorna har röstat fram Socker Sucker till Konditorernas Konditori varje år sedan dess medan Frida Bäcke har fortsatt sin svit som Konditorernas Konditor som hon hade påbörjat redan innan.
Socker Sucker har utmärkt sig genom att hålla en enormt hög nivå på alla bakverk och etablerat en ny frontlinje för svenskt bageri- och konditorhantverk. Senaste externa uppdraget för Bäcke och Kabranian var att står för dessert och bröd på Nobelmiddagen 2024.
Denna receptbok är full av bakverk och bullar och innehåller ett femtiotal recept med det bästa från konditoriet. Allt från bullar, bröd och bakverk till den sylvassa precision och perfektion som Socker står för presenteras på ett begripligt och aptitligt sätt.
Boken täcker särskilda bakverk från hela året - semlor, påskens bakverk, midsommartårta, äppelpaj och obligatoriska julbakverk som lussebullar och vörtbröd. Självklart täcks även klassiker som croissanter, kanelbullar, Mille Feuille och Tart Martin, och allt på Socker Suckers sätt (det vill säga bättre).
Detta kan mycket väl vara den mest efterlängtade svenska boken på 2000-talet, alla kategorier!
Författare: Frida Bäcke och Bedros Kabranian
Format: Inbunden
Antal sidor: 176
Språk: Svenska
ISBN: 9789113136950
-
-
Specifikationer
-
Lev. artikelnummer: 9789113136950 EAN: 9789113136950
-
För att lämna ett omdöme måste du logga in på din kundprofil.
Den här produkten har inga recensioner.
Lagerstatus uppdateras var tionde minut.