Sojaprotein - The Kitchen Lab
-
Produktbeskrivning
-
Pulver framställt av högkvalitativa sojabönor utan GMO. Det kan användas för en mängd olika syften, till exempel som förtjockning av grytor, såser, fruktjuicer, yoghurt, krämer, mjölk. Det kan också användas för att göra korv, skinka och andra köttsubstitut då det har gelerande och emulgerande egenskaper och förbättrar konsistensen vilket gör produkten lättare att skiva. Proteinhalten är över 90%.
ALLERGENINFORMATION: INNEHÅLLER SOJA
Användning: Vid användning i vätska, använd 20-40 g pulver (beroende på önskad tjocklek) per 300 ml vätska. Mixa sedan i blender tills den är slät och krämig.
Förvaring: Förvaras torrt, svalt och inte i direkt solljus. Använd inom 6 månader efter öppnandet.
Ingredienser: SOJAbönor
Näringsvärde per 100g:
Energi: 1576kj/376kcal
Fett: 2,04g
Varav mättat: 1,0g
Kolhydrater: 2,2g
Varav sockerarter: 0,0g
Protein: 90,3g
Salt: 0,0g
Tillverkas av våra kompisar Special ingredients
-
-
Specifikationer
-
Storlek: 1000 g, 250 g, 500 g
-
För att lämna ett omdöme måste du logga in på din kundprofil.
Den här produkten har inga recensioner.
Lagerstatus uppdateras var tionde minut.