Sourdough from Scratch innehåller precis vad det låter som - Surdegsbakning från grunden. Boken innehåller recept och alla de bästa tipsen som du behöver för att göra din egen surdeg från grunden. För hembagare är surdeg både en prövning och ett mål, men nu är det lätt att komma igång. Eftersom surdegsbakning är en levande process där varje limpa blir unik och så många faktorer spelar in finns det många fallgropar som ska undvikas. Det är mycket mer än bara ett livsmedel: surdeg är en vetenskap. Vem kan då passa bättre än Dr James Morton, bakpedant och jäsningsfanatiker, för att förklara grunderna för både den oinvigde och mer erfarna bagaren? Den gode doktorn guidar hemmabagaren genom allt från grunder, mjöl och hydration, till knådning, formning, jäsning, snittning och bakning och förklarar hur man får den perfekta skorpan och inkråmet. Med ett idiotsäkert recept på den perfekta limpan, tydliga steg-för-steg-instruktioner, felsökningstips och förklaringar av vad som fungerar och varför, är Sourdough from Scratch en lättillgänglig handbok som bagare i varje hushåll har väntat länge på! Texten är omarbetad och uppdaterad från Super Sourdough av redan nämnde James Morton.
Vikt: 0,3 kg
Mått: 14,5 × 1,5 × 19 cm
Format: Flexband
Sidor: 176
Språk: Engelska
ISBN: 9781787136953