Svensk ostkultur i recept och formspråk : Ett arv att förvalta - Martin Ragnar
- En bok som håller vad den lovar och innehåller allt om svensk ostkultur
- Täcker perspektivet från de första svenska ostarna till framtiden
- Webblager 4 st
- Butik Stockholm 4 st
- Butik Malmö 1 st
-
Produktbeskrivning
-
Martin Ragnar är en fantastiskt produktiv författare och engagerad i så mycket olika matrelaterade områden, men också annat. Hans titlar är bl a ingenjör, forskare, kulturvetare och författare och hans bibliografi innehåller titlar om järnvägshistoria, sockerraffinaderier i Visby, åkerbär och annat som är lite smalare.
Den här boken handlar om den svenska ostkulturens framväxt och utveckling hela vägen från början till dagens små och stora mejerier och ostproducenter. Han går igenom hur ost tillverkas, hur ost får sin smak, konsistens och färg, kornas foder och geografiska läges inverkan på osten och mycket mycket mer. Boken är även fullproppad med en massa ostetiketter från förr vilket är väldigt härligt bara det. Kort och gott, titeln Svensk Ostkultur beskriver mycket väl vad boken innehåller.
Författare: Martin Ragnar
Grafisk form: T. Carlsson
Förlag: Carlssons
Språk: Svenska
Utgivningsår: 2013
Bandtyp: Inbunden
Antal sidor: 196
-
-
Specifikationer
-
Lev. artikelnummer: 9789173315395 EAN: 9789173315395
-
För att lämna ett omdöme måste du logga in på din kundprofil.
Den här produkten har inga recensioner.
Lagerstatus uppdateras var tionde minut.