Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Svensk ostkultur i recept och formspråk : Ett arv att förvalta - Martin Ragnar

450:-
  • En bok som håller vad den lovar och innehåller allt om svensk ostkultur
  • Täcker perspektivet från de första svenska ostarna till framtiden
1355-24114
 
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
  • Webblager 4 st
  • Butik Stockholm 4 st
  • Butik Malmö 1 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
  • Produktbeskrivning
    • Martin Ragnar är en fantastiskt produktiv författare och engagerad i så mycket olika matrelaterade områden, men också annat. Hans titlar är bl a ingenjör, forskare, kulturvetare och författare och hans bibliografi innehåller titlar om järnvägshistoria, sockerraffinaderier i Visby, åkerbär och annat som är lite smalare.

      Den här boken handlar om den svenska ostkulturens framväxt och utveckling hela vägen från början till dagens små och stora mejerier och ostproducenter. Han går igenom hur ost tillverkas, hur ost får sin smak, konsistens och färg, kornas foder och geografiska läges inverkan på osten och mycket mycket mer. Boken är även fullproppad med en massa ostetiketter från förr vilket är väldigt härligt bara det. Kort och gott, titeln Svensk Ostkultur beskriver mycket väl vad boken innehåller.

      Författare: Martin Ragnar
      Grafisk form: T. Carlsson
      Förlag: Carlssons
      Språk: Svenska
      Utgivningsår: 2013
      Bandtyp: Inbunden
      Antal sidor: 196
  • Specifikationer
    • Lev. artikelnummer: 9789173315395 EAN: 9789173315395
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se