Tapiokastärkelse - The Kitchen Lab
-
Produktbeskrivning
-
Tapiokamjöl eller tapiokastärkelse i pulverform. En naturlig produkt gjord på cassavarötter. Den är låg i natrium och innehåller järn och kalcium. Används även som förtjockningsmedel i pajer, såser och soppor och ger en glansig finish. Det används som bindemedel i glutenfria recept och kan blandas med annat mjöl för att göra bakverk, bröd och kakor som är glutenfria.
Användning: Om du använder tapiokastärkelse för att ersätta majsstärkelse, använd dubbelt så mycket tapiokamjöl mot mängden majsstärkelse. Om du använder som bindemedel, blanda med andra mjölsorter där tapiokastärkelsen utgör 30-50% av blandningen beroende på recept.
Förvaring: Förvaras torrt, svalt och inte i direkt solljus. Använd inom 6 månader efter öppnandet.
Ingredienser: Tapiokamjöl
Näringsvärde per 100g:
Energi: 1498kj/358kcal
Fett: 0,02g
Varav mättat: 0,01g
Kolhydrat: 88,69g
Varav sockerarter: 0,01g
Protein: 0,19g
Salt: 0g
Tillverkas av våra kompisar Special ingredients
-
-
Specifikationer
-
Storlek: 1000 g, 500 g
-
För att lämna ett omdöme måste du logga in på din kundprofil.
Den här produkten har inga recensioner.
Lagerstatus uppdateras var tionde minut.