En av de snabbast växande dietrörelserna har nu äntligen fått sin första rejäla guide för att kunna njuta av hundratals naturligt glutenfria recept från hela världen. Denna bok bevisar att äta glutenfritt aldrig behöver begränsa dig vad gäller smak eller kulinarisk nyfikenhet. Med 350 naturligt glutenfria recept från alla möjliga världens matkulturer tar The Gluten-Free Cookbook exotiska platser till ditt kök utan risk för allergiska reaktioner. Boken innehåller vardagsrätter från mer än 80 länder – och visar upp en mångfald av recept som är naturligt glutenfria snarare än att vara beroende av ingrediensersättningar. Från frukost till middag och dessert (och även lite mellanmål) finns här lättanvända recept för alla tider på dagen, vilket gör detta till en tung resurs och referenslitteratur på hyllan. Den gör det lätt att utöka din kulinariska repertoar, vare sig du är på en glutenfri diet eller helt enkelt vill experimentera med glutenfria menyalternativ. Bland recepten finns hits som stuvade favabönor (Egypten), sommarrullar (Vietnam), ärt- och skinksoppa (Storbritannien), räkor och gryn (USA), biff med chimichurri-sås (Argentina), bibimbap (Korea), pavlova (Australien) och vaniljflan (Mexiko).
Vikt: 1,6 kg
Mått: 19 × 3,8 × 28 cm
Format: Bunden med hård pärm
Antal sidor: 432
Språk: Engelska
ISBN: 9781838663131