The Latin American Cookbook - Virgilio Martínez
- Webblager 0 st
- Butik Stockholm 0 st
- Butik Malmö 0 st
-
Produktbeskrivning
-
En av våra favoritkockar, Virgilio Martínez, är tillbaka med en ny titel med riktigt gräll pärm - The Latin American Cookbook. Detta är det mest omfattande och varierade urvalet av recept som någonsin publicerats från en av de mest fascinerande och mångsidiga regionerna i världen, allt under ledning av den världskända peruanska kocken Virgilio Martínez. Sällan har det otroliga utbudet av kök från Mexikos tropiska kuster till de isiga öarna vid foten av Sydamerika dokumenterats så omfattande som i denna samling. Señor Martínez kurerar med en personlig djupdykning i varje regions matkultur, kulinariska delikatesser och lokala ingredienser. Resultatet är mer än 600 anmärkningsvärda recept som ger liv till Latinamerikas energiska matkultur och dess otaliga influenser; inhemska, europeiska, asiatiska och bortom. Upptäck traditionella och populära recept för hemkockar från Argentina, Belize, Bolivia, Brasilien, Chile, Colombia, Costa Rica, Ecuador, El Salvador, Guatemala, Guyana, Honduras, Mexiko, Nicaragua, Panama, Paraguay, Peru, Surinam, Uruguay och Venezuela, med rätter som sträcker sig från ikoniska – Empanadas, Tamales, Arepas, Tortillas, Quesadillas och Tacos till mindre kända specialiteter som chilenska discofrites, nicaraguansk squashgryta och ecuadoriansk påsksoppa.
Vikt: 1,5 kg
Mått: 19 × 3,7 × 28 cm
Format: Inbunden
Sidor: 432
Språk: Engelska
ISBN: 9781838663124
-
-
Specifikationer
-
Lev. artikelnummer: PH1191 EAN: 9781838663124
-
För att lämna ett omdöme måste du logga in på din kundprofil.
Den här produkten har inga recensioner.
Lagerstatus uppdateras var tionde minut.