Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Today's Special

660:-
1399-24190
 
Lagerstatus
  • Webblager 0 st
  • Butik Stockholm 0 st
  • Butik Malmö 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
  • Produktbeskrivning
    • Boken är skriven på engelska.
      Lär känna 100 av de mest spännande stigande stjärnkockarna från hela världen - som utvalda av 20 kulinariska mästare

      Den internationella matplatsen är ett stort, ständigt föränderligt landskap, och Today's Special är perfekt positionerad för att hjälpa läsarna att navigera genom den. Tjugo av världens ledande kockkuratorer - tio män och tio kvinnor - har valt ut fem nya kockar från hela världen som visar en mängd olika stilar av mat, restauranger och personligheter. Var och en av de 100 utvalda kockarna är profilerade, med recept, fotografier och menyer, plus originaluppdragsuppsatser som belyser vad som gör en framstående stjärna i dagens kulinariska rike.
  • Specifikationer
    • Lev. artikelnummer: 9781838661359 EAN: 9781838661359
Vi kan inte nog bedyra hur mycket vi älskar Phaidon. De var från början ett österrikiskt förlag grundat 1923 som specialiserade sig på titlar inom filosofi, men fick av det politiska läget som rådde i regionen (det var ett världskrig och en massa annat stök) flytta till England där de är baserade än idag och har breddat till bland annat konst, arkitektur, mode, design och mat. De allra mest inflytelserika kockarna i världen ger ut sina titlar på Phaidon och böckerna har alltid en otroligt välarbetat layout och fantastiska foton. Hittills har vi inte sett en enda titel som vi någonsin skulle vilja vara utan och vi rekommenderar er alla att skaffa en till bokhylla och gå loss rejält bland deras fantastiska böcker!
Phaidon
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se