Vino vego: Så kombinerar du vin och mat i det gröna köket av Michel Jamais
- Webblager 1 st
- Butik Stockholm 1 st
- Butik Malmö 0 st
-
Produktbeskrivning
-
I Vino Vego guidar den välkände sommelieren Michel Jamais oss till de bästa kombinationerna av vegetarisk mat och vin. Som utbildad kock visar Michel hur de gröna råvarorna bäst tas tillvara och vad man ska tänka på för att möta olika viners karaktär. Inte bara smaker och dofter spelar stor roll för samspelet, utan också texturer och till exempel kryddhetta. Utifrån 14 vintyper har Michel Jamais skapat recept på maträtter som perfekt kombinerar matens och dryckens smaker och dofter. Det finns gott om tips på hur man kan byta ut råvaror och laga mat efter säsong och tillgång. Boken innehåller också recept på veganska buljonger och såser, den viktiga grunden för att kunna skapa smakrika vegetariska maträtter. Vino Vego ger dig nycklarna till att själv kunna experimentera i det gröna köket så att dina mat- och vinupplevelser lyfter till nya nivåer. Michel Jamais är en av Sveriges mest etablerade sommelierer och vinkännare. I snart 30 år har han med kunskap och passion inspirerat tiotusentals vinintresserade genom provningar, föreläsningar, sommelierutbildningar, radio- och teveinslag, samt genom böcker och artiklar.
Författare: Michel Jamais
Fotograf: Michel Jamais
ISBN: 9789179852511
Språk: Svenska
Vikt: 718 gram
Utgiven: 2020-08-06
Förlag: Tukan förlag
Antal sidor: 159
-
-
Specifikationer
-
Lev. artikelnummer: 9789179852511 EAN: 9789179852511
-
För att lämna ett omdöme måste du logga in på din kundprofil.
Den här produkten har inga recensioner.
Lagerstatus uppdateras var tionde minut.