Izakaya är den japanska termen för en enklare bar. Från början var det sakebutiker som tillät deras kunder att dricka i lokalerna, och med tiden började de också servera mat. I Your Home Izakaya utforskar kocken Tim Anderson konceptet och går all in på Izakaya hemma genom att visa upp över 100 smakfyllda recept. Maten är enkel att tillaga men stor i smaken, vilket gör den perfekt för sällskaplig mellanmål mellan klunkarna av sprit. Bland recepten finns rädise- och vattenkrassesallad, majs med sojasåssmör, kryddig sesam-ramensallad och Udon Carbonara med bacontempura. Recepten är häftiga men ändå enkla att få till och ingen specialutrustning behövs även om det såklart är kutym att ha ett kittat kök. Dessutom innehåller den en guide om hur ni fyller upp en japansk barhylla samt hur du blandar cocktails som passar i konceptet. Your Home Izakaya är full av läckra rätter och är perfekt för alla som vill göra show-off mat som passar för en middagsfest med minimalt krångel och maximalt roligt.
Vikt: 1,6 kg
Mått: 20 × 2,8 × 25,5 cm
Format: Inbunden
Sidor: 240
Språk: Engelska
ISBN: 9781784883850