Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Mise en place

Vad betyder mise en place?

Mise en place på köksfranska, ”misse” på kocksvenska, betyder ungefär allt på plats, allt i (sin) ordning. Begreppet, eller själva utförandet, är en förutsättning för att arbetet i köket ska löpa smidigt, eller ens vara framgångsrikt möjligt. Inte något ska få glömmas bort, försena eller lämnas åt slumpen. Idag är mise en place synonymt med bilden av råvaror som förberetts, förädlats och stoppats i mindre kantiner för att senare ingå i matlagningen i en viss ordning. Arbetssättet, eller idén bakom detta begrepp genomsyrar hela det professionella köket och appliceras även på verktyg, maskiner och porslin. Att förbereda och organisera sin station inför öppning är en betydande del av kockens uppgift. Vi har samlat alla produkter för att göra det möjligt att lyckas i förberedelser och detta arbetssätt. Kom dock ihåg att det inte bara handlar om hjälpmedel. Mise en place är ett tankesätt, en filosofi, ett sätt att arbeta.
Visar 30 av 31 produkter
Filtrera
Varumärke
Färg
Pris
I lager
Lock till delibägare
The Kitchen Lab
Lock till delibägare
5:-
Delibägare 72cl
The Kitchen Lab
Delibägare 72cl
15:-
Delibägare 96cl
The Kitchen Lab
Delibägare 96cl
20:-
Delibägare 24cl
The Kitchen Lab
Delibägare 24cl
10:-
Plastburk med viklock - 0,8L
The Kitchen Lab
Plastburk med viklock - 0,8L
15:-
Plastburk med viklock - 1,3L
The Kitchen Lab
Plastburk med viklock - 1,3L
20:-
Skalpellskaft i rostfritt stål
The Kitchen Lab
Skalpellskaft i rostfritt stål
69:-
Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se